Producţia "Inima Reginei Maria", un spectacol-manifest care dă publicului prilejul de a afla cum s-a ajuns la Mare Unire din 1918, în condiţiile în care toate circumstanţele păreau defavorabile României, va fi prezentat la Teatrul de Stat Constanţa la 10 mai, de Ziua Regalităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul este semnat de scriitorul Radu Aldulescu, iar din distribuţie fac parte: Dana Dumitrescu, Remus Archip, Nina Udrescu, Cristina Oprean, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Marian Adochitei, Liviu Mache, Cosmin Mihale, Laura Iordan Adrian, Liliana Cazan, Alina Mantsu, Florentin Roman, Adi Dumitrescu şi studenţii Facultăţii de Arte - Universitatea "Ovidius" - Maria Denisa Iova, Cornelia-Andreea Pandele, Gabriela Dumitrache, Denisa Todireanu, Alexandra Banu, Mircea Dumitru Siromaşenco, Edoard Petre, Loredana Adăscăliţei. 

Ceea ce scenaristul Radu Aldulescu şi regizoarea Alina Hiristea subliniază în prima parte a spectacolului este protecţia divină pe care România a avut-o. 

Bolşevismul, comunismul, ceauşismul, universul concentraţionar, Revoluţia, iliescismul, mineriadele, consumerismul se perindă pe scenă, iar pe fundal rămâne imaginea reginei Maria care, de dincolo de moarte, pare că veghează poporul român şi îl îndeamnă să-şi păstreze fiinţa şi să-şi onoreze martirii.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a teatrului la următoarele preţuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenţi, pensionari) sau online, de pe platforma MyStage.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.