Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, de la ora 13.00, în optimile de finală ale Miami Open, împotriva sportivei de 20 de ani Victoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida este prima a zilei, pe arena centrală, Manolo Santana.

Halep s-a calificat, duminică, în turul doi la turneul Madrid Open, după ce a trecut în runda inaugurală de rusoaica Margarita Gasparian, numărul 65 mondial, scor 6-0, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Marţi, Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-1, pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului.

La rândul ei, Kuzmova le-a depăşit, cu 7-5, 6-4, pe germana Julia Goerges, locul 17 WTA, în primul tur, şi cu 6-4, 7-6 (2), pe spaniola Carla Suarez Navarro.

Halep este programată miercuri şi la dublu, în al treila meci de pe terenul 4 (ora de start 13.00). Ea şi coechipiera ei, Irina Begu, vor da piept cu principalele favorite, jucătoarele cehe Barbora Krejcikova (locul 2 WTA la dublu) şi Katerina Siniakova (locul I WTA la dublu), tot în optimile de finală ale probei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.