Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri, la Sibiu, la şedinţa Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summit-ul Partidului Popular European care are loc înaintea Summit-ului informal al Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit agendei şefului statului, miercuri de la ora 16.00, Klaus Iohannis va participa la reuniunea Biroului Executiv al PNL, împreună cu preşedinţii de consilii judeţene şi primarii de municipii liberali, care se va desfăşura la Sibiu.

Preşedintele va fi prezent apoi la deschiderea Conferinţei „Viitorul Europei: Perspectivele Evoluţiilor Contemporane” şi la dezbaterea „Dialogul cetăţenesc”.

Joi, preşedintele Iohannis va participa la Summitul Partidului Popular European, organizat la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

Klaus Iohannis va avea declaraţii de presă comune cu preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cu preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, şi cu preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.

De la ora 11.45, preşedintele Iohannis va fi găzda Summit-ului informal al şefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, care va avea loc la Primăria din Sibiu. La prima parte a reuniunii va participa şi preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

La finalul lucrărilor, va avea loc o conferinţă de presă comună a preşedintelui Klaus Iohannis cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.