Un pahar de Starbucks poate fi văzut într-una dintre secvenţele episodului al patrulea din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care a fost difuzat duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu este clar dacă a fost uitat pe masa la care stătea John Snow, deşi este greu de crezut că echipa nu a observat prezenţa lui, nici măcar la montaj, sau a fost întocmai „uitat” acolo pentru a atrage atenţia şi mai mult şi a isca o nouă discuţie pe seama serialului HBO.

După ce al treilea episod a fost intens discutat din cauza întunericului (la propriu) în care a avut loc bătălia, acum paharul de cafea de la cunoscuta franciză face înconjurul social media.

Cel de-al optulea şi ultim sezon al serialului „Game of Thrones” se va încheia pe 19 mai.

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.