Un bărbat în vârstă de 85 de ani din judeţul Constanţa şi-a pierdut viaţa, luni, în urma unei explozii urmate de un incendiu, iar o femeie a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în localitate Topraisar, acolo unde s-a produs o explozie la o locuinţă, deflagraţia fiind urmată de incendiu.

La faţa locului s-au deplasat două maşini de stingere şi un echipaj SMURD.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au găsit un bărbat de aproximativ 85 de ani, carbonizat. De asemenea, o femeie a fost grav rănită, ea primind îngrijri medicale din partea echipajului medical.

Pompierii au stabilit că explozia a avut loc într-o bucătărie de vară a locuinţei, de aproximativ 16 metri pătraţi, pompierii intervenind pentru stingerea focului. 

Rudele bărbatului au spus echipelor de intervenţie că acesta ar fi ameninţat că se sinucide şi că atunci când familia se va întoarce de la cimitir va găsi casa arsă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.