Fotbalistul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, care a fost suprins în martie băut la volan şi conducând cu viteză excesivă, şi-a recunoscut vina, duminică, la tribunalul din Petah Tikva. Tamaş s-a ales cu permisul suspendat patru ani, cu o amendă şi cu o pedeapsă de două luni de muncă în folosul comunităţii, relatează maariv.co.il.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuantumul amenzii urmează să fie stabilit.

La 1 aprilie, justiţia israeliană a decis eliberarea din închisoare a lui Tamaş, care fusese reţinut în urmă cu şase zile, după ce a fost suprins băut la volan. Tamaş a fost plasat apoi în arest la domiciliu.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.