Portarul Parfait Mandanda, împrumutat în februarie de Charleroi la FC Dinamo până la finalul sezonului, a declarat într-un interviu pentru Leopardsfoot.com că ar fi dispus să rămână mai mult la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă se vede rămânând mai mult la Bucureşti, Mandanda a răspuns: „De ce nu? Deocamdată sunt foarte mulţumit aici”.

El a precizat că s-a adaptat foarte bine în România, ceea ce se simte atât pe teren cât şi în vestiar. Mandanda a menţionat că la nivel de play-off/out campionatul din România este ademănător cu cel din Belgia.  

“Meciurile disputate de Dinamo sunt solicitante fizic, cu multe dueluri. De când am venit eu, totul merge bine în ceea ce priveşte rezultatele şi echipa capătă formă. Ceea ce realizăm acum va fi în beneficiul clubului şi jucătorilor pentru sezonul viitor”, a afirmat Mandanda

Parfait Mandanda a vorbit şi despre naţionala RD Congo, la care speră să fie convocat pentru Cupa Africii pe Naţiuni (CAN). “Evident, să revin în echipa naţională este obiectivul meu. Este mereu o mândrie să fiu convocat. Echipa naţională este o familie şi mă lupt pentru a ajunge din nou acolo. Voi da totul pentru a participa la CAN”, a spus jucătorul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.