Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a cerut să-i fie atribuit pentru uz propriu un imobil care a aparţinut familiei omului de afaceri Dan Voiculescu, compus din 3 hectare de teren şi clădiri, inclusiv cu destinaţia de birouri, potrivit unui document analizat de Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terenul şi clădirile sunt evaluate la 76,25 milioane de lei.

Conform Profit.ro, ANAF intenţionează să folosească noua locaţie ca sediu pentru Direcţia Generală a Vămilor.

Imobilul, situat pe strada Gârlei nr. 1 D, sector 1, Bucureşti, a fost confiscat în vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori şi confirmat de instanţă în dosarul ICA.

În acest dosar, Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare, din care a executat mai puţin de 3 ani, fiind eliberat condiţionat în 2017.

Imobilul este compus din teren intravilan de 29.220 metri pătraţi şi construcţii nerezidenţiale - clădiri cu destinaţie de birouri, laboratoare, depozite şi magazii, garaj, atelier mecanic/auto/reparaţii/sudură/tâmplărie/întreţinere, pichet incendiu, arhivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.