Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren, din cauza fumului dens fiind transmis un mesaj de avertizare către populaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis, miercuri dimineaţă, că s-a produs un incendiu într-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale.

”Incendiu hală depozitare diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea  s-a propagat şi la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că, având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acţionează 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi 2 de la ISU Prahova. 

”Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”, a mai transmis IGSU.

Deocamdată, nu au fost transmise informaţii cu privire la existanţa persoanelor rănite.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.