L'Equipe a scris că antrenorului Thomas Tuchel îi va creşte salariul de la cinci milioane de euro pe an la 7,5 milioane de euro, începând cu 1 iulie, în ciuda faptului că echipa lui, Paris Saint-Germain a înregistrat un sezon mediocru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSG, o echipă în care s-au investit sute de milioane de euro, a câştigat în sezonul 2018-2019, doar campionatul Franţei. Formaţia antrenată de Tuchel a ratat atât Cupa Franţei, cât şi cu Cupa Ligii, iar pe plan internaţional a fost eliminată de Manchester United în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În ciuda acestor rezultate slabe, ţinându-se cont de investiţii şi de ambiţiile patronilor din Qatar, tehnicianul va continua pe banca parizienilor şi, mai mult, se va alege cu o mărire de salariu de 50 la sută, conform unei clauze din contractul său care se prelungeşte până în vara anului 2021.

În vârstă de 45 de ani, Thomas Tuchel a preluat PSG vara trecută, după ce a mai antrenat echipele Borussia Dortmund şi Mainz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.