Acţionarii Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în producţie, servicii şi cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile şi militare de pasageri sau cargo, urmează să aleagă patru administratori provizorii în adunarea generală de marţi, 30 aprilie, precum şi durata mandatelor acestora. Anul trecut, compania a avut pierderi de 34,14 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În aceeaşi şedinţă, acţionarii vor constata încetarea mandatelor de administratori provizorii ai Romaero pentru: Anca Nicoleta Alexandrescu, Alexandru Buşcu, Teodor Iulian Gheorghe şi Doina Variu, având în vedere că mandatele acestora expiră pe 1 mai 2019, arată un document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Romaero a raportat pentru anul trecut o pierdere brută de 34,14 milioane lei, la venituri totale de 119,67 milioane lei.

Comparativ, în 2017, Romaero a înregistrat o pierdere de 39,38 milioane lei şi venituri totale de 73,01 milioane lei.

Compania a avut anul trecut cheltuieli totale de 153,81 milioane lei, de la 112,39 milioane lei în 2017.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are în prezent circa 800 de salariaţi şi o valoare de piaţă de 121,58 milioane lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.