Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment. Creatoarele de modă Adina Buzatu şi Romaniţa Iovan şi fostul model Dana Săvuică scriu despre Răzvan Ciobanu numindu-l prieten drag şi elogiindu-i "geniul creator", bunătatea şi talentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Oameni din lumea modei îl omagiază pe Răzvan Ciobanu: "Prieten drag", "un geniu creator, un suflet neînţeles"

UPDATE - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

"Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturism. Date suplimentare privind dinamica accidentului şi condiţiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei şi a unei expertize tehnice auto", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa citată a menţionat că expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului.

"Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă", au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

UPDATE - Poliţiştii spun că după ce a părăsit DJ 226, maşina în care se afla Răzvan Ciobanu a mai rulat aproximativ 850 de metri, după care a lovit mai mulţi copaci. Conducătorul auto a fost găsit lângă autoturism, cadrele medicale ajunse la faţa locului constatând decesul.

Oamenii legii urmează să stabilească în cadrul anchetei şi dacă autoturismul s-ar fi răsturnat.

- Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

Maşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism. 

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.