Poliţia cipriotă a găsit rămăşiţele unui corp uman, în cadrul unei anchete cu privire la un criminal în serie care ar fi asasinat şapte persoane, fără să atragă atenţia autorităţilor, într-o perioadă de trei ani, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suspectul, un ofiţer în cadrul armatei cipriote, a mărturisit că a omorât cinci femei şi pe fiicele a două dintre ele, în vârstă de şase şi opt ani.

Potrivit unor informaţii care circulă pe reţele de socializare, este vorba despre Nikos Metaxas.

Criminalul intra în contact cu victimele pe site-uri de întâlniri. Pentru moment, trei corpuri au fost găsite.

Duminică s-a descoperit corpul unei femei, în stare de descompunere, într-o valiză scoasă dintr-un lac poluat de activităţi ale unei mine abandonate, la vest de capitala cipriotă, Nicosia, au anunţat surse din cadrul poliţiei.

Martori l-au văzut pe suspect, escortat de poliţie, în timp ce se ducea la acest lac, sâmbătă, iar anchetatori din cadrul poliţiei ştiinţifice au lansat căutări.

Primul cadavru al unei victime a fost găsit în mod întâmplător, în urmă cu două săptămâni, de către turişti, în puţurile unei mine dezafectate.

Victimele ar fi o mamă şi fiica sa originară din România, date dispărute în septembrie 2016, iar celelalte cinci ar fi originare din Filipine, date dispărute în august 2018.

Critici au denunţat o lipsă de reacţie a poliţiei cipriote, care nu ar fi efectuat investigaţiile necesare după semnalarea acestor dispariţii.

Poliţia a anunţat că a fost obstrucţionată, în demersurile sale, de către dispoziţii legale, care limitează posibilitatea de a verifica date telefonice fără ordinul unui tribunal, emis doar în cazul unor delicte pasibile de o pedeapsă de peste cinci ani de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.