Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, sâmbătă, că în urma eşecului din meciul cu Daco-Getica, Cristian Vlad a demisionat din funcţia de preşedinte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma rezultatului consemnat în partida de astăzi, dintre FC Petrolul Ploieşti şi ACS Daco-Getica Bucureşti, încheiată cu victoria oaspeţilor, scor 3-1, preşedintele clubului, Cristian Vlad, a luat decizia de a demisiona din funcţie. În perioada următoare vor fi luate deciziile în ceea ce priveşte viitoarea structură de conducere a clubului nostrum”, se arată într-un comunicat al grupării prahovene.

FC Petrolul a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), de Daco-Getica Bucureşti, în etapa a XXXII-a a Ligii a II-a. Au marcat Arnăutu '30, respectiv Mihai Stancu '17, Nsiah '38 (p) şi Robert Grecu '41.

Fanii ploieşteni au scandat "demisia, demisia", pe parcursul meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.