Fundaşul echipei Napoli Vlad Chiricheş va fi supus, săptămâna viitoare, unei noi intervenţii chirurgicale la umăr, a anunţat gruparea de pe locul 2 din Seria A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Terapie pentru Chiricheş, care săptămâna viitoare va fi supus unei operaţii de stabilizare a umărului", a notat gruparea italiană.

Fundaşul Vlad Chiricheş s-a accidentat din nou la umărul stâng în minutul 13 al meciului pe care Napoli l-a pierdut, luni, pe teren propriu, 1-2, în faţa formaţiei Atalanta, în etapa a XXXIII-a din Serie A.

Chiricheş s-a lovit la umărul stâng în urma unui duel cu Zapata şi a fost înlocuit cu Luperto în minutul 13.

El s-a mai accidentat la umăr şi operat în urmă cu un an. În septembrie trecut, Vlad Chiricheş a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng şi a fost operat la Roma, revenind pe teren în februarie.

Chiricheş este incert, astfel, pentru meciurile pe care România le va disputa în iunie, în preliminariile Euro-2020. Partida Norvegia – România se va juca vineri, 7 iunie, la Oslo, pe Ullevaal Stadion, cu începere de la ora locală 20.45 (21.45 ora României). Patru zile mai târziu, luni, 10 iunie, la Attard, pe National Stadium Ta’Qali, de la ora locală 20.45 (21.45 ora României), tricolorii vor întâlni reprezentativa Maltei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.