Un deţinut de la Penitenciarul Focşani a evadat, joi, în timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbrăviţa, alături de alţi colegi de-ai săi. Poliţiştii şi jandarmii din Vrancea îl caută în tot judeţul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat remis de Penitenciarul Focşani, absenţa deţinutului a fost observată, joi, în jurul orei 13.00, moment în care au fost dispuse măsuri precum instituirea de filtre şi blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare.

De asemenea, s-au format echipe de căutare din personal din cadrul Penitenciarului, Poliţie şi jandarmi.

Conform Penitenciarului Focşani, deţinutul care a evadat se numeşte Constantin Ionuţ Răzvan şi are 25 de ani. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale. Bărbatul era clasificat în regim semideschis şi lucra la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani din localitatea Dumbrăviţa.

Tânărul care a evadat are 1,80 metri înălţime, are ochii verzi, păr şaten, sprâncene stufoase şi este atletic.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne care să analizeze circumstanţele care au dus la producerea evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.