ITV a dat undă verde unui film produs de BBC Studios care va marca 50 de ani de când prinţul Charles deţine titlul de Duce de Cornwall.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu titlul de lucru „Inside the Duchy”, filmul în două părţi de câte o oră va oferi detalii necunoscute despre ducatul prinţului de Wales, care generează anual venituri de 20 de milioane de lire sterline, potrivit producătorilor citaţi de Variety. 

Prinţul Charles va fi prezentat în postura de moşier, fermier şi custode al pământului. În interviuri exclusive, el va explica modul în care este condus ducatul în aşa fel încât să reflecte crezul său că dezvoltarea economică funcţionează în armonie cu natura şi comunităţile locale.

„Suntem încântaţi să avem un documentar care să ofere privitorilor o imagine unică, intimă asupra ducatului şi a rolului alteţei regale”, a spus Jo Clinton-Davis, reprezentant al ITV.

Serialul, care va fi realizat în apropiere de Bristol (Anglia), este primul realizat de BBC Studios pentru postul comercial ITV, rival al BBC.

Bill Lyons va fi producător executiv al programului, iar Charlie Clay va fi producător şi regizor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.