Elevul de 13 ani din Galaţi, care s-a prăbuşit de la etajul al patrulea al unui hotel din Hunedoara, unde fusese cazat cu tatăl său pentru a participa la Olimpiada naţională de matematică, a murit la spital, la Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, elevul de 13 ani a fost stabilizat în cursul nopţii de miercuri spre joi şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. În cursul dimineţii, însă, elevul a murit.

"Din păcate, cadrele medicale de la Timişoara au comunicat ca minorul de 13 ani, din Galaţi, a decedat", a anunţat Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Elevul de 13 ani, din Galaţi, a căzut, miercuri seara, pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara, de la etajul al patrulea, după ce a alunecat. Băiatul venise cu tatăl său la Hunedoara pentru a participa la Olimpiada naţională de matematică.

În urma căzăturii, elevul a suferit un traumatism cranian grav.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.