Un elev în vârstă de 13 ani, din Galaţi, care era cazat într-un hotel din Hunedoara, alături de tatăl său, pentru a participa la olimpiada de matematică, a căzut, miercuri seară, de la etajul al patrulea, fiind transportat de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri seara, în jurul orei 21.30, că un adolescent de 13 ani a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării.

"Poliţiştii au stabilit ca minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la Olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Poliţiştii fac cercetări privind circumstanţele în care s-a produs incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.