Arena Pala Alpitour din Torino a fost aleasă pentru a găzdui Turneul Campionilor în perioada 2021-2025, a anunţat, miercuri, ATP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mutarea turneului la Torino aduce pentru prima dată această competiţie în Italia şi face ca Torino să fie al 15-lea oraş care găzduieşte prestigiosul turneu de final de sezon, de la înfiinţarea competiţiei, în 1970”, se arată într-un comunicat al forului internaţional.

Pe lista scurtă a oraşelor care au candidat pentru găzduirea Turneului Campionilor s-au numărat şi Londra, Manchester, Singapore şi Tokyo.

Prima ediţie a Turneului Campionilor a fost găzduită de Tokyo, în 1970. De atunci, turneul s-a desfăşurat în mai multe oraşe importante din lume. Din 2009, Turneul Campionilor este găzduit de Londra, care va organiza turneul până în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.