Retailerul online home&deco Vivre a anunţat că a procesat în anul 2018 peste 2,8 milioane de produse cu o greutate totală de 4.000 de tone, iar coletele au parcurs aproximativ 2,1 miliarde de kilometri, către toate cele nouă ţări în care compania activează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o suprafaţă totală de 10.600 de metri pătraţi, centrul logistic din Bucureşti deserveşte nouă ţări în care brandul Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

”În centrul logistic Vivre, în vârfurile de cerere, pot fi procesate peste 20.000 de produse pe zi, cu ajutorul echipei, echipamentelor tehnice, dar şi al platformei interne şi al optimizărilor personalizate. Produse de la peste 1.000 de furnizori din Europa – de la piese de mobilier voluminoase (canapele, fotolii), până la obiecte de mici dimensiuni (decoraţiuni şi accesorii) – ajung astfel la peste 500.000 de clienţi unici”, se arată în comunicat.

Compania trebuie să investească permanent în infrastructură şi tehnologie, pe măsură ce volumul comenzilor se măreşte de la an la an, potrivit directorului logistică Vivre, Ciprian Sîrbu.

”Perioada de livrare şi calitatea produselor vândute pe site sunt elemente strategice ale experienţei Vivre. Pentru optimizarea vânzărilor şi a operaţiunilor, am ales să dezvoltăm o platformă internă pentru gestionarea interacţiunilor fizice între furnizor, transportator, centrul de fulfillment, curieri şi clienţi. Suntem integraţi în timp real cu platformele curierilor, ale furnizorilor şi, prin intermediul site-ului, cu clienţii. Platforma Vivre ne ajută să asigurăm trasabilitatea, transparenţa şi soluţionarea rapidă a cererilor clienţilor din cele nouă pieţe”, a declarat Ciprian Sîrbu.

Pentru a susţine volumul în creştere al produselor procesate, lanţul de aprovizionare este integrat cu furnizorii de marfă, servicii end-to-end şi reprezintă principalul hub în ecosistemul Vivre. Cei 175 de angajaţi din centrul logistic au procesat în fiecare zi lucrătoare din anul precedent peste 11.200 produse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.