Poliţiştii din Bacău caută o fetiţă de doi ani care a dispărut din curtea locuinţei ş solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din Bacău au fost sesizaţi, de către o tânără, de 20 de ani, din comuna Blăgeşti, judeţul Bacău, cu privire la faptul că fiica sa de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţei, în cursul aceleiaşi zile”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Bacău.

Potrivit acestora, fetiţa are înălţime 0,90 cm, 13 kilograme, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obraji proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei, fetiţa purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetiţei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.