Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentări la şold, a anunţat sportiva într-o conferinţă de presă, informează wtatennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“M-am accidentat la meciul cu Garcia de la FedCup, când am căzut. Am simţit o durere la şold. Dacă nu sunt aptă sută la sută, nu vreau să intru pe teren. Sunt şi epuizată mental, pentru că am dat totul în acel meci. Am fost foarte tristă în ultimele două zile. Am mai trecut prin astfel de momente, dar acum am nevoie de relaxare şi recuperare. Voi avea o pauză de două săptămâni şi va fi destul timp să mă recuperez. Vreau doar să merg acasă şi să mă relaxez", a declarat Halep.

Dacă nu s-ar fi retras, Halep ar fi jucat în turul doi de la Stuttgart cu învingătoarea meciului dintre Sara Sorribes Tormo şi Andrea Petkovic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.