Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" oferă vizitatorilor un program special de Paşte, fiind deschis în zilele de 26, 27, 30 aprilie şi 1 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul de vizitare este vineri, între orele 10.00-20.00 (ultimul vizitator intră la ora 19.00); sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00 (ultimul vizitator intră la ora 13.00); marţi, 30 aprilie, muzeul va fi deschis între orele 10.00 şi 20.00 (ultimul vizitator intră la ora 19.00) iar la 1 mai între orele 10.00 şi 20.00 (ultimul vizitator intră la ora 19.00).

Duminică şi luni, muzeul va fi închis. 

Publicul va putea vedea 80 de fotografii care dezvăluie măreţia naturii din Rusia, ţara cu cea mai mare suprafaţă de pe glob.

Expoziţia "#3Rusia file din natură" surprinde atât maiestuoase animale sălbatice, tradiţiile minorităţilor, ale popoarelor indigene, dar şi dramaticul impact al omului asupra ecosistemelor.

Secţiunea "Lumea în mâinile noastre" invită, astfel, la reflecţie. Fie că este vorba despre fotografia unei vulpi care îşi face vizuina între două containere, de cei 120 de ursuleţi salvaţi, hrăniţi artificial şi redaţi sălbăticiei sau de lupta unui temerar pentru viaţa animalelor cuprinse de incendiile provocate pe câmpuri, poveştile sunt emoţionante.

Fotografia "După zbor" spune istoria unui pui de urs, abandonat pe aerodromul Orlovka din regiunea Tver, care a fost găsit dormind pe pistă. Ursuleţul Mansour a fost adoptat de piloţi, găsindu-şi locul într-o mare familie iubitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.