Fostul premier Mihai Tudose îi răspunde ministrului de Interne Carmen Dan Carmen Dan, numind-o agresivă şi mincinoasă. "Nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!", conchide Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Referitor la declaraţiile “duamnei” Dan, la fel de agresivă şi mincinoasă (cum am stabilit!)", scrie Tudose pe Facebook, distribuind ştirea în care apar declaraţiile sale referitoare la Carmen Dan, după ce aceasta l-a numit oportunist, bădăran şi securist..

În declaraţiile pentru stiripesurse.ro, el susţine că ministrul de Interne nu vorbeşte despre faptul că chestorul Despescu a câştigta procesul împotriva sa. De asemenea, ironizează incidentul în care Carmen Dan a reclamat că i-a fost instalat un microfon în locuinţă.

"Dacă tot dă astfel de declaraţii pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu", afirmă fostul prim-ministru.

Tudose îi spune ministrului de Interne să explice evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei, iar referitor la faptul că aceasta l-a numit doctor în fariseism, remarcă ironic că ministrul Carmen Dan este cea mai îndreptăţită să dea verdicte, el exprimându-şi convingerea că el a uitat mai mult decât a citit ea.

"În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte şi zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!”, a declarat Mihai Tudose, pentru stiripesurse.ro.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.