„The Beautiful Ones”, volumul de memorii pe care Prince l-a lăsat neterminat, va fi lansat pe 29 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Editura Random House a anunţat luni că „The Beautiful Ones” va reprezenta manuscrisul artistului american completat cu imagini rare, note explicative şi versuri. 

Anunţată cu câteva săptămâni înainte de moartea lui, în 2016, cartea de 288 de pagini, lansată în parteneriat cu administratorii averii artistului, va cuprinde o introducere scrisă de Dan Piepenbring de la New Yorker, pe care Prince îl alesese drept colaborator. 

În 2018, agentul literar Esther Newberg a declarat pentru Variety că Prince a lasat peste 50 de pagini scrise de mână.

„«The Beautiful Ones» este povestea personală a transformării lui Prince Rogers Nelson în Prince pe care îl ştim: povestea unui copil care a absorbit lumea din jurul lui şi a creat o viziune artistică şi o viaţă, înainte ca hit-urile şi faima să îl definească”, a transmis Random House.

Cartea va urmări evoluţia lui Prince din copilărie, primii ani ca muzician şi până la celebritatea internaţională. Au fost folosite scrierile lui Prince, un album al artistului cu tăieturi din ziare şi reviste şi foile cu versurile scrise de mână de el pentru multe dintre piesele emblematice, care au fost păstrate în Paisley Park.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.