Deputatul PSD de Argeş Nicolae Georgescu părăseşte PSD şi se înscrie în Pro România, declarându-se dezamăgit că în judeţul Argeş a ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu - Mitralieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

:Deputatul de Argeş Nicolae Georgescu s-a alăturat echipei conduse de Victor Ponta şi va sprijini candidaţii PRO România la alegerile europarlamentare din 26 mai. Nicolae Georgescu a semnat luni, 22 aprilie, adeziunea la PRO România", anunţă Pro  România.

”Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc şi în care mă regăsesc în ceea ce priveşte respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în judeţul Argeş am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu - ”Mitralieră”. Voi susţine lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Creţu vor şti să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării judeţul Argeş”, a declarat Nicolae Georgescu.

În prezent, PRO România are 22 de deputaţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.