Autorităţile din Sri Lanka au interzis din nou circulaţia pe timp de noapte în capitala Colombo, pentru a doua zi la rând luni, de la ora locală 20:00 până la 04:00 marţi dimineaţa, a informat guvernul, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, oamenii nu vor avea voie să iasă din case în intervalul precizat, la o zi după ce mai multe explozii la biserici şi hoteluri s-au soldat cu moartea a 290 de persoane şi rănirea a altor 500.

Forţele de securitate efectuează percheziţii pe insulă pentru a-i căuta pe cei responsabili. Nicio grupare nu a revendicat atacurile.

Poliţia a informat că au fost arestate 24 de persoane în legătură cu atacul, însă guvernul nu a identificat deocamdată atacatorii.
În jur de 500 de persoane sunt rănite şi zeci de cetăţeni străini se află printre cei decedaţi.


Sri Lanka este în stare de şoc după atacuri, cele mai grave violenţe de la încheierea războiului civil în 2009.
Trei biserici din Negombo, Batticaloa şi în districtul Kochchikade din Colombo au fost vizate în timpul slujbei de Paşte iar alte trei explozii au avut loc la hotelurile Shangri-La, Kingsbury şi Cinnamon Grand din capitala ţării. În timp ce poliţia îi căuta pe cei responsabili, au avut loc alte două explozii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.