Bilanţul atacurilor de duminică din Sri Lanka a crescut la 207 morţi şi 450 de răniţi. Şapte persoane au fost arestate şi trei poliţişti au murit în timpul unui raid la o locuinţă din Colombo, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem informaţii de la toate spitalele că numărul morţilor este 207. În acest moment, se află în spitale 450 de răniţi în atacuri”, a anunţat Ruwan Gunasera, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Numeroase persoane, între care 35 de străini, au murit duminică, într-o serie de explozii în hoteluri de lux şi biserici din Sri Lanka unde era celebrată slujba de Paşte.

După atacuri, autorităţile au decretat blocarea temporară a reţelelor de socializare pentru a împiedica difuzarea de informaţii incorecte şi false cu privire la valul de atentate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.