Prim-ministrul Viorica Dăncilă condamnă ”cu fermitate” atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka. ”Sărbătoarea Sfântă a Paştelui catolic a fost umbrită de această veste cutremurătoare”, a transmis premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Condamn cu fermitate atentatele şi atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka. Sărbătoarea Sfântă a Paştelui catolic a fost umbrită de această veste cutremurătoare. Sunt alături de poporul din Sri Lanka, de familiile îndoliate şi le doresc însănătoşire grabnică victimelor aflate în suferinţă”, a transmis, duminică, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat că se va întruni Celula de Criză, deşi, deocamdată, nu există informaţii că ar exista cetăţeni români printre victime.

Cel puţin 158 de persoane, între care 35 de străini, precum şi trei poliţişti au fost ucişi duminică, într-o serie de explozii în hoteluri de lux şi biserici din Sri Lanka unde era celebrată slujba de Paşte, a anunţat Poliţia. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.