Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri, după stabilirea programului semifinalei de Fed Cup dintre Franţa şi România, că se bucură că a fost aleasă a doua rachetă şi că speră să se impună în meciul cu sportiva franceză Caroline Garcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am pregătit foarte bine, ne-am acomodat bine cu terenul, atmosfera din echipă este una foarte bună şi foarte liniştitită. M-am bucurat că a ales să joc de sâmbătă şi sper din tot sufletul să ajut echipa cât pot de mult şi să joc cel mai bun tenis al meu. Indiferent de rezultat, muncesc şi dau totul până la ultima minge. Mă aştept la un meci destul de ciudat, Garcia este o jucătoare foarte agresivă. Va fi un meci interesant. Mă voi gândi la o tactică. Ea având foarte multă experienţă şi meciuri bune, este un bonus pentru mine. Îmi doresc tare mult să joc bine şi să ajung să câştig acest meci”, a spus Buzărnescu la Digi Sport.

Irina Begu a declarat că se aştepta ca racheta a doua a Franţei să fie Alize Cornet. “Nu mă aşteptam să joace Mladenovic, mă aşteptam la Cornet. Va fi un meci foatre echilibrat între Simona şi Mladenovic. Sperăm să ieşim învingătoare. Sunt încrezătoare în Mihaela Buzărnescu şi cred că va face un meci foarte bun”, a mai afirmat ea.

Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România, de la Rouen, din semifinalele competiţiei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Această confruntare va fi urmată de întâlnirea Caroline Garcia, locul 21 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.