Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat că va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii „George Enescu”, după ce contestaţia depusă de Andrei-Radu Dimitriu a fost acceptată în parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evaluarea managerilor instituţiilor publice de cultură se realizează anual. „Având în vedere finalizarea procedurii privind evaluarea anuală a managementului Filarmonicii «George Enescu» vă comunicăm că în urma analizării şi soluţionării contestaţiei, comisia de soluţionare a contestaţiilor, numită prin O.M.C.I.N. nr. 2207/03.04.2019, a admis în parte contestaţia formulată de domnul Andrei-Radu Dimitriu, manager al Filarmonicii”.

„Urmare admiterii în parte a contestaţiei depusă de domnul Andrei-Radu Dimitriu, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii «George Enescu»”, se arată într-un răspuns acordat News.ro.

Evaluarea activităţii directorului Filarmonicii „George Enescu", Andrei Dimitriu, pe anul 2018, a fost făcută de Carmen Croitoru, Demeter Andras şi Vlad Mateescu. Ei i-au acordat nota 6,48. Pentru ca un manager de instituţie publică să poată rămâne în funcţie are nevoie ca la evaluarea anuală să obţină nota minimă 7.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.