Jandarmii din Bucureşti au anunţat că au intervenit, miercuri, la protestul COTAR, pentru sancţionarea mai multor persoane implicate în incidente. Astfel, doi taximetrişti au aruncat cu ouă către un taxi cu clienţi al cărui şofer nu participa la acţiune, fiind amendaţi. De asemenea, s-a intervenit între un protestatar şi un şofer care şi-au adresat injurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doi bărbaţi, care participau la protestul organizat în Piaţa Victoriei de către COTAR, au aruncat cu ouă în direcţia unui taxi, cu clienţi, ce tranzita zona, în semn de nemulţumire că nu participă şi el la protest. Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică  la faţa locului, i-au identificat pe cei doi şi i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti.

Aceştia au precizat că este vorba despre doi bărbaţi, cu vârstele de 28 şi 43 de ani, care au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei fiecare.

De asemenea, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ntre un protestatar şi un şofer care tranzita zona.

”Un bărbat, care tranzita Piaţa Victoriei, a oprit autovehiculul în dreptul protestatarilor care participau la adunarea publică organizată de către COTAR şi a arătat semne obscene către aceştia. Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcţia autovehiculului”, au mai transmis jandarmii.

Şi cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi, astfel: primul, în calitate de participant la adunarea publică, cu avertisment scris pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare iar al doilea, în calitate de conducător auto, cu amendă în valoare de 500, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene.
Protestul COTAR continuă în Piaţa Victoriei, fiind programat până la ora 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.