Interpreta americană Beyoncé a publicat, înaintea lansării documentarului „Homecoming” de către Netflix, un indiciu privind apariţia următorului ei album.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat cel mai probabil „B7”, albumul urmează să fie lansat pe 18 aprilie, potrivit site-ului Genius, citat de Variety.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri au fost vândute în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial.

După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, cel mai recent fiind „Lemonade” (2015). Ea a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

S-a căsătorit cu interpretul şi producătorul R&B Jay-Z pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012, iar gemenii Rumi şi Carter s-au născut pe 13 iunie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.