Trei persoane au murit în urma accidentului din judeţul Buzău, unde un microbuz a fost lovit de un tren. Alte zece persoane au fost duse la spital, una dintre acestea fiind în starea gravă, în timp ce şoferul a suferit răni superficiale, nefiind nevoie să fie transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), bilanţul accidentului din judeţul Buzău arată că trei persoane au murit în urma impactului.
 
Alte zece persoane au fost transportate la spital, iar o persoană - şoferul - are răni superficiale şi nu a avut nevoie să fie dus la spital.
 
Din cele zece persoane transportate la spital, una este în stare gravă (inconştientă), iar 9 sunt conştiente şi prezintă diferite leziuni.
 
Accidentul s-a produs luni seară, la o trecere peste calea ferată de pe DN 2B, în localitatea Bâlhacu, comuna C. A. Rosetti, unde un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren care circula pe ruta Bucureşti-Galaţi.
 
 
În microbuz se aflau 14 persoane, iar mai multe dintre acestea au rămas încarcerate. Pentru scoaterea ultimelor trei persoane încarcerate, salvatorii au acţionat cu accesorii grele de intervenţie.
 
La locul accidentului s-au aflat şase echipaje de prim-ajutor SMURD, o ambulanţă pentru victime multiple şi 7 ambulanţă SAJ, fiind declanşat Planul roşu de intervenţie
 
Traficul rutier şi cel feroviar sunt blocate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.