Transcar este o companie care îşi doreşte să vă facă viaţa mai uşoară, vă ajută să vă gestionaţi mai bine timpul prin faptul că oferă un serviciu de transport personalizat care este realizat într-un mod eficient, profesional, este bazat pe siguranţă, calitate, cooperare şi confort. Toate serviciile de transport sunt adaptate perfect la toate nevoile clienţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transcar oferă servicii de transport speciale, precum sunt:

·         Servicii de transport şcolare sau pentru grădiniţe

·         Servicii de transport ecumenice la biserici, monumente istorice şi mănăstiri

·         Servicii de transport spre aeroport, hoteluri, staţiuni de agrement şi altele

·         Servicii de transport pentru a vizita anumite obiective turistice

·         Servicii de transport de copii şi profesori

·         Servicii de transport pentru grupuri sportive, speciale pentru sportivi

·         Servicii de transport către spaţii comerciale, hipermarketuri, supermarketuri, centre comerciale

·         Servicii de transport de angajaţi la locul de muncă

·         Servicii de transport de persoane care fac călătorii de afaceri sau de agrement

·         Servicii de transport de persoane care fac delegaţii, merg la congrese, întâlniri, seminarii şi aşa mai departe.

Transportul realizat prin TransCarSRL.ro  se efectuează cu vehicule noi, cu microbuze şi autocare care sunt marca Iveco, Mercedes, Temsa, Volvo, Isuzu. Toate sunt în stare foarte bună de funcţionare, au ITP-ul la zi. Vehiculele sunt conduse de şoferi cu experienţă, profesionişti, sociabili, răbdători, care au fost testaţi psihologic.

Compania Transcar oferă cele mai bune servicii de închirieri microbuze şi autocare, la cel mai avantajos preţ de pe piaţă. Acum aveţi posibilitatea de a închiria un vehicul de acest fel convenabil, care să fie condus de un şofer, astfel puteţi obţine mai multe avantaje la un preţ accesibil.

Cu siguranţă nu este avantajos să cumpăraţi un microbuz sau un autocar, pentru că se înţelege că acesta va necesita multă atenţie şi costuri destul de mari pentru întreţinerea lui. Prin compania Transcar puteţi închiria un autocar de orice brand Iveco, Mercedes, Temsa, Volvo, Isuzu şi în plus veţi avea şi un conducător auto profesionist, care este responsabil în activitatea sa, are experienţă fără niciun accident.

Sunt situaţii în care este necesară închirierea unui vehicul pentru transportul elevilor la şcoli. Compania Transcar oferă  servicii de transport de copii, sigure, de calitate înaltă, la preţuri avantajoase. În plus compania va oferi pentru vehiculul respectiv (care poate fi de exemplu un microbuz) şi un şofer care are o experienţă de mulţi ani şi care va conduce fără probleme, astfel copiii vor călători mereu în siguranţă. Toate microbuzele şi autocarele companiei sunt în stare perfectă de funcţionare, au revizia tehnică periodică făcută, au ITP-ul valabil.

Există şi situaţii neprevăzute – decesul unei persoane - şi ai nevoie de a organiza tot ce ţine de funerarii. O idee bună ar fi să închiriaţi un microbuz sau alt vehicul la înmormântare cu ajutorul căruia să transportaţi persoanele care vin la cimitir şi bagajele. Sicriul cu corpul persoanei decedate poate fi transportat separat cu un vehicul special.

Firma Transcar vă poate închiria un microbus şi pentru o singură zi sau pentru un weekend, vă pune imediat vehiculul dorit la dispoziţia d-voastră, cu un şofer care să-l conducă. Prin urmare, este destul de simplu să vă rezolvaţi diferite probleme cu transportul prin închirierea unui microbuz sau autocar din flota Transcar. Sunt microbuze care au multe locuri, între 16-57 de pasageri. Plecările sunt din Bucureşti, Roşiori de Vede, Alexandria, Videle, Zimnicea şi Turnu Măgurele în toată ţara.

Şoferii care conduc astfel de vehicule sunt profesionişti, fac tot posibilul pentru a-şi mulţumi clienţii, au foarte multă răbdare cu toţi călătorii, indiferent că sunt mulţi copii şi persoane mai în vârstă. Compania activează din anul 2001, în această îndelungată perioadă de timp a câştigat o bună reputaţie pentru calitatea serviciilor de închiriere autocare şi microbuze, dar şi transport angajaţi şi copii, la preţuri competitive, chiar şi pe gustul celor mai exigenţi clienţi. Foarte mulţi dintre ei au devenit clienţi fideli, apelează la serviciile acestei companii de câte ori au nevoie.

Preţurile de închiriere sunt fixe dar şi negociabile, sunt în funcţie de numărul de zile de călătorie, de itinerariu, de numărul de km şi alţi factori. Pentru a beneficia de serviciile oferite de companie se completează un formular online pe site, un formular de închirieri microbuze şi autocare, cu datele generale care sunt necesare şi mesajul dorit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.