Firma de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat, luni, că a preluat serviciile de administrare a proprietăţilor pentru toate clădirile de birouri aflate în proprietatea NEPI Rockcastle din Bucureşti, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 70.580 metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CBRE a fost mandatat de NEPI Rockcastle să asigure serviciile de administrare a proprietăţilor pentru cele trei clădiri de birouri emblematice, pe care le deţine în Bucureşti.

”Suprafaţa totală închiriabilă a acestor proiecte este de 70.580 m2. Astfel, portofoliul local de administrare a proprietăţilor al CBRE atinge 770.000 mp, din care 410.000 mp sunt birouri şi 360.000 mp reprezintă spaţii comerciale”, se arată în comunicat.

Cele trei proprietăţi sunt proiecte importante pe piaţa imobiliară bucureşteană: Floreasca Business Park are 36.470 mp şi se află pe Calea Floreasca, The Lakeview are 25.907 mp şi este situat pe bulevardul Barbu Văcărescu, iar Aviatorilor 8 ocupă 8.203 mp şi are o poziţie cheie, în Piaţa Victoriei, chiar lângă clădirea Guvernului României.

”Portofoliul de clienţi din clădirile de birouri deţinute de NEPI Rockcastle include nume importante: de la General Electric şi Huawei, până la Wipro, Fitbit, L’Oreal, Sandoz, Holcim, Goodyear, DHL şi PricewaterhouseCoopers”, se arată în comunicat.

CBRE şi NEPI Rockcastle au deja un parteneriat strategic început în 2015, legat de închirierea proiectului City Business Centre, în Timişoara.

NEPI Rockcastle este unul dintre cei mai mari proprietari şi administratori de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, prezent în nouă ţări din regiune şi cu un portofoliu investiţional de peste 5,9 miliarde euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.