Poliţiştii din Brăila au instituit filtre la ieşirile din judeţ, după ce un om de afaceri a reclamat, luni, că i-a fost spart autoturismul din care i-a fost furată o geanta cu 500.000 de lei. În timpul cercetărilor, poliţiştii au găsit în zona autoturismului trei cartuşe de armă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, afaceristul a observat furtul, luni dimineaţă, şi a anunţat Poliţia în jurul orei 9.00. Omul îşi lăsase banii într-o geantă în autoturism, în faţa firmei sale, pe o stradă din Brăila.

Când a revenit la maşină, afaceristul a observat că geamul autoturismului este spart şi nici urmă de geantă cu bani. Când a observat dispariţia, bărbatul a sunat la 112 şi a alertat Poliţia. Imediat, s-au instituit filtre la ieşirile din Brăila, fără rezultat însă.

”În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 500.000 lei dintr-un autoturism, în timp ce acesta se afla parcat pe o stradă din municipiu. La faţa locului, au fost găsite trei cartuşe de armă neletală, nepercutate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, agent Laura Belciugan.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea hoţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.