Un bărbat de 42 de ani din Simeria a decedat, luni, după ce s-au prăbuşit peste el mai multe plăci de marmură dintr-un camion. Bărbatul se afla la locul de muncă, într-o societate comercială, iar Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă cercetează cazul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul de muncă a avut loc, luni, în oraşul Simeria, în incinta unei societăţi comerciale.

La un moment dat, peste bărbat s-au prăbuşit mai multe plăci de marmură şi granit, dintr-un camion. Imediat a fost chemată o salvare la locul accidentului, iar medicii l-au transportat pe muncitor la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, unde a şi decedat.

Muncitorul avea mai multe leziuni la nivelul capului şi picioarelor.

Bărbatul era în timpul serviciului în momentul în care a fost accidentat, astfel că Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă. De asemenea, poliţiştii cercetează cazul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.