Echipa de campanie în vederea realegerii lui Donald Trump a anunţat că a strâns peste 30 de milioane de dolari (26,5 milioane de euro) în primul trimestru din 2019, iar fondurile totale au ajuns la 40,8 milioane de dolari, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donaţia medie pe primul trimestru a fost de 34,26 de dolari, a anunţat echipa lui Trump duminică, adăugând că aproape 99% dintre aceste donaţii au fost de cel puţin 200 de dolari.

Comitetul Naţional Republican, care colectează fonduri alături de echipa lui Trump, a strâns la rândul său 45,8 milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

În ceea ce-i priveşte pe democraţi, Bernie Sanders a strâns 18,2 milioane de dolari (16,1 milioane de euro) din donaţii în primul trimestru, şi se clasează pe primul loc în tabăra democrată în privinţa bugetului.

El este urmat de senatoarea din California Kamala Harris, cu 12 milioane de dolari în două luni şi Pete Buttigieg, primarul din South Bend, în Indiana, cu şapte milioane de dolari din donaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.