Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele de socializare Instagram şi Facebook, indisponibile în mai multe ţări din lume, duminică, au început să funcţioneze din nou după trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Downdetector.com, aplicaţia Whatsapp nu a funcţionat în Spania, Italia şi în ţări din Europa Centrală.

Reţelele Instagram şi Facebook nu au putut fi accesate de utilizatori din Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite şi anumite zone din SUA.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori, la nivel global, Whatsapp are peste 1,5 miliarde de utilizatori, iar Instagram, reţeaua de socializare pentru imagini, a depăşit numărul de 1 miliard de utilizatori.

Pentru moment, compania condusă de Mark Zuckerberg nu a oferit o explicaţie. Conturile şi paginile celor trei aplicaţii nu pot fi accesate. scrie El Periodico.

Ultima defecţiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, când serviciile Facebook şi Instagram nu au funcţionat 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.