Opt persoane au fost rănite după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri s-au ciocnit sâmbătă seară în zona localităţii ieşene Leţcani. Planul roşu de intervenţie în urma accidentului petrecut sâmbătă seară pe raza localităţii ieşene Leţcani a fost ridicat, a anunţat prefectul judeţului Marian Şerbescu, cele opt persoane rănite fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Prefectul de Iaşi Marian Şerbescu a declarat pentru News.ro că dintre persoanele rănite, două sunt în stare mai gravă, între care şi şoferul unuia dintre microbuzele  implicate în accident.

Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi, a afirmat prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu.

- Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie la ora 21.15.

Conform ISU Iaşi, opt persoane au fost răniteşi au fost transportate la spital. Nicio persoaană nu a fost încarcerată, iar printre răniţi nu se află copii.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, respectiv unul de la descarcerare, o autospecială de comandă şi primă intervenţie, trei echipaje de prim ajutor şi şase ambulanţe.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabil iîmprejurările în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.