Cei patru taximetrişti din Galaţi cercetaţi pentru agresarea unui tânăr de 19 ani au fost puşi sub control judiciar pentru 45 de zile. Totodată, ei au interdicţie de a practica taximetria pentru aceeaşi perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi au anunţat, vineri seară, că cei patru bărbaţi cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, îin speţa din 7 aprilie, au primit control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile.

Totodată, ei au interdicţie de a exercita profesia de taximetrist, pe aceeaşi perioadă.

În cazul celui acuzat că i-a furat telefonul tânărului nu s-a dispus nicio măsură.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în urma cercetărilor, au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, patru fiind acuzaţi că l-au bătut pe tânăr, iar al cincilea că i-ar fi sustras telefonul mobil.

Recent, tânărul de 19 ani a organizat o petrecere de ziua sa, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. La un moment dat, între taximetrist şi client ar fi izbucnit un conflict spontan. Atunci, taximetristul ar fi cerut ajutorul colegilor săi, prin staţie. Un grup de 6-7 şoferi a ajuns imediat unde se afla taxiul cu tânărul de 19 ani, iar şoferii s-au năpustit asupra acestuia. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum tânărul este trântit la pământ, apoi lovit cu pumnii şi picioarele.

Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere.

În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale după agresiunea suferită.

Firma pentru care lucrează taximetriştii a anunţat că va renunţa la şoferii implicaţi în dosarul de agresiune. De asemenea, Primăria Galaţi ia în calcul retragerea licenţei maşinilor care apar în filmarea incidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.