Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, vineri, la finalul discursului său de la mitingul de la Craiova, lui Claudiu Manda şi Olguţei Vasilescu să le fie naşi lui şi partenerei sale, Irina Tănase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Claudiu este un tânăr la care eu ţin foarte mult. Am vrut ca acest miting să fie în Craiova din mai multe motive. Datorită Olguţei, datorită dragostei mele pentru acest oraş şi nu vreau să nu uitaţi că stadionul l-am făcut eu împreună cu Olguţa. Pentru a mă vedea cu cetăţenii de aici, din Dolj, cu primarii, dar mai ales pentru că am mare încredere în Claudiu. E un tânăr care de-abia a început să spună ceva în politica românească. Cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanţi europarlamentari, un om care are experienţă, un om care are curaj, un om care e patriot şi un om care mai are un merit: a convins-o pe Olguţa să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva - să nu se supere Irina -, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce-o să fie, aici, în faţa oltenilor, îi rog să-mi fie naşi”, a spus Dragnea.
 
Manda i-a răspuns: ”Îi spun dlui preşedinte Dragnea: grăbiţi-vă, că suntem de acord”.
 
Liviu Dragnea a venit împreună cu Irina Tănase la mitingul de la Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.