Senatorul PSD Claudiu Manda, preşedinte al organizaţiei PSD Dolj, a declarat, vineri, în deschiderea mitingului de la Craiova, că nu va accepta să fie criticat de ”Sică Mandolină şi clovnii săi” că nu au existat proiecte concrete pentru judeţul Dolj, fiind 60 de investiţii în derulare.”Opoziţia nu cunoaşte România reală, crede că adevărul e doar pe Facebook şi se miră de ce nu îi susţin primarii şi vin la noi”, a spus Manda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Claudiu Manda a declarat, vineri, că şi-a dorit foarte mult ca primul miting de la europarlamentare să fie la Craiova.

Acesta a afirmat că-şi doreşte ca ”ce e permis în Europa să fie permis şi în România şi ce e interzis în România să fie interzis şi în Europa”.

”Nu acceptăm să vină Sică Mandolină şi clovnii săi să ne critice că nu am făcut nimic pentru Dolj. Avem peste 60 de proiecte în derulare în acest moment: şcoli, canalizare, sedii de primării etc. Opoziţia nu cunoşate România reală, crede că adevărul e doar pe Facebook şi se miră de ce nu îi susţin primarii şi vin la noi”, a mai spus Manda.

Acesta a dat câteva exemple de proiecte pentru care se fac demersuri.

”Nu ne vom opri până nu vom vedea înfăptui drumul expres Craiova-Piteşti. În 2013 au venit aici Ponta şi Şova, au spus că ne fac autostradă. Ne-au minţit. Liberalii portocalii au avut trei miniştri din Dolj, nu au făcut nimic. Guvernul nostru va face drumul expores”, a mai afirmat senstorul PSD.

Acesta a adăugat: ”Noi facem ceilalţi doar critică, nici nu mai pot să mai promită”.

Manda l-a criticat şi pe Dacian Cioloş, afirmând că guvernarea PSD a preluat mandatul de la Guvernul Cioloş cu ”serp fonduri europene” absorbite.

”Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene, îmi place şi repet. Ne critică Cioloş şi chichirăii lui că nu atragem fonduri europene. Am preluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, şi-au bătut joc de fermieri”, a mai declarat Claudiu Manda.

Mitingul PSD de la Craiova a început, la acesta fiind prezenţi câteva zeci de mii de militanţi ai partidului. Participă la miting preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica, Maria Grapini, care candidează la alegerile europarlamentare, precum şi Olguţa Vasilescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.