Actriţa Amber Heard susţine, în noi documente depuse la o curte de justiţie, că Johnny Depp, care i-a fost soţ timp de doi ani, a ameninţat că o va omorî şi a cerut respingerea procesului intentat de actor pentru defăimare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea l-a dat acţionat în judecată pe actor, după ce el i-a intentat proces pentru defăimare şi i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

În documente, Heard îl numeşte „monstru” în mai multe rânduri pe Depp, scrie Variety, şi susţine că, din cauza consumului excesiv de alcool şi droguri, el nu şi-ar mai aminti abuzurile comise.

Ea povesteşte că, în decembrie 2015, la nici un an de când s-au căsătorit, Depp a prins-o de gât şi păr, a pălmuit-o şi i-a strigat: „Te voi omorî, mă auzi?”. După asta, el ar fi lovit-o repetat cu capul de rama patului.

Actriţa a mai susţinut că, de teamă, nu a putut să strige şi că s-a temut pentru viaţa ei.

Heard cere respingerea procesului intentat de Depp.

Cei doi au început relaţia în 2012, iar un an mai târziu Heard a spus că el a început să consume alcool şi droguri.

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.