Ioan Muntean, unul dintre deţnuţii politic care afirmă că i-a fost refuzată eliberarea din Penitenciarul Aiud de către actualul procurorul general Augustin Lazăr a declarat vineri, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că i-a cerut acestuia revocarea lui Lazăr., răspunsul acestuia fiind că o să vadă. Propunerile delegaţiei de întrebări pentru referendum s-au referit la ocuparea de funcţii publice importante de către foşti torţionari, la 30 de ani de la Revoluţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am cerut preşedintelui revocarea lui Lazăr. A spus că o să vadă", a declarat Ioan Muntean, fost deţnut politic la Penitenciarul Aiud.

Propunerile de întrebări pentru  referndum au vizat posibilitatea ca, la 30 de ani de la Revoluţie, persoane care pot fi catalogate drept torţionari să ocupe funcţii de conducere  importante, inclusiv cea de  procuror general.

Delegaţia PSD la întâlnirea cu preşedintele a fost formată din Eugen Nicolicea şi deţinuţii politic Marin Iancu şi Ioan Muntean

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.