Antrenorul Vahid Halilhodzici a confirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că portarul Ciprian Tătăruşanu a refuzat prelungirea contractului cu FC Nantes, înţelegere scandentă în această vară, informează presseocean.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ei au discutat şi refuzat propunerile clubului. Şi apoi am cerut să se oprească toate acestea şi să fi reglate aceste probleme mai târziu", a spus Halilhodzici, referindu-se la Tătăruşanu şi la fundaşul de 21 de ani Enock Kwateng.

La începutul acestei luni, presa franceză a scris că portarul Ciprian Tătăruşanu ar putea fi lăsat pe banca de rezerve până la finalul sezonului de antrenorul Vahid Halilhodzici pentru că nu şi-a prelungit contractul cu gruparea franceză.

Însă tehnicianul nu a renunţat la internaţionalul român, care a apărat poarta "canarilor" la ultimele două meciuri, unul diin Cupa Franţei şi altul din Ligue 1, ambele pierdute, scor 0-3, cu PSG, respectiv 0-1, cu Toulouse.

În acest sezon, Tătăruşanu a apărat în 26 de partide din cele 30 disputate de Nantes în Ligue 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.