Un bărbat care ispăşea în Penitenciarul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, o condamnare de 15 ani de închisoare pentru omor a evadat, marţi, din punctul de lucru al unei societăţi comerciale unde desfăşura activităţi fără pază şi nu a mai revenit. El a fost prins după câteva ore în zona unui restaurant din oraş, unde a lucrat anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Dâmboviţa: Deţinutul evadat a fost prins în Găeşti, în zona unui restaurant unde a lucrat anul trecut

Poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, marţi seară, că deţinutul de la Penitenciarul Găeşti care a evadat de la o societate comercială unde desfăşura activităţi lucrative fără pază a fost prins în zona unui restaurant din oraş unde a lucrat anul trecut.

Bărbatul a evadat în cursul zilei de marţi.

”În această după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găesti au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Găeşti cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Iaşi, încarcerat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru al unei societăţi comerciale unde desfăşura activităţi lucrative fără pază şi nu a mai revenit la unitatea de detenţie la terminarea programului de lucru. Acesta era condamnat la executarea a 15 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi seară, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

La momentul plecării, deţinutul Creţu Constantin era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albă şi purta o şapcă albă.

”Semnalmente: 1,73 m înălţime, păr şaten întins, frunte lată, nas drept, ochi căprui, gura mica, bărbia ascuţită, urechi lipite, ten deschis la culoare. Purta barbă subţire. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii. 

Aceştia au organizat mai multe filtre, îndeosebi pe raza localităţilor Găeşti, Petreşti, Valea Mare şi Mătăsaru. Investigaţiile se fac în colaborare cu efective de la Penitenciarul Găeşti şi cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, fiind folosit şi un câine de urmă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.