Trupa rock alternativ Omul cu Şobolani îşi va lansa cel de-al optulea album, „Fabrica de Păpuşi”, pe 18 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fabrica de Păpuşi” marchează 22 de ani de activitate pentru trupa constănţeană.

Albumul, de pe care au fost lansate deja cinci single-uri - „Căprioara Acerbă”, „Oglinzi”, „Binili Învinge”, „Vorbeşti în Somn” şi „Iepurele Ateu şi Proasta Ţestoasă” -, reprezintă şi o nouă etapă a grupului. 

„Am decis să ne păstram stilul cu care am bucurat deja generaţii întregi, căruia să-i aducem maturitatea şi mesajele pe care le-am acumulat în ultimii ani. Suntem parte din societate, avem o mulţime de tineri care ne apreciază şi urmează, aşadar ne simţim datori ca muzica noastră să aibă, pe lângă ritm, şi mesaje sociale”, a transmis solistul Dan Amariei într-un comunicat.

Lansarea albumului va avea loc pe 18 octombrie, în clubul Quantic din Bucureşti, fiind primul eveniment dintr-un turneu amplu de promovare care va ajunge în oraşe precum Constanţa, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Bacău.

Cel mai recent album al OCS este „Marea Căutare”, apărut în 2013.

Omul cu Şobolani (OCS) a fost înfiinţată în 1997, la Constanţa. Trupa a debutat discografic doi ani mai târziu, cu „Razna”. În prezent, este formată din Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitară), Radu Andrei (bas) şi Mihnea Dobrotă (tobe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.